Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De reis naar een slimme fabriek – featuring OCI Nitrogen (tip)

18 mei 2021 van 11:00 am tot 12:00 pm

Industrial Internet of Things (IIoT) staat niet stil. Zeker niet nu COVID als een accelerator werkt. Kunt u de ontwikkelingen nog bijhouden? JOIN – een Yokogawa en Perfact partnership – neemt u mee in de IIoT-ontwikkelingen uit de praktijk. Zodat u voorbereid bent op de grote veranderingen die er aan komen.

Want hoe begint u nou echt? René Hugens, Manager Industry 4.0 van OCI Nitrogen vertelt hoe hij de weg naar industry 4.0 is ingeslagen. Door klein te starten wordt de basis gelegd voor eindeloze mogelijkheden.

Ook gaat hij in op hun plan van aanpak voor een sterk verbeterde uptime, langere levensduur van assets, betere veiligheid voor personeel en het milieu en een verlaging van de onderhoudskosten. En natuurlijk krijgt u ook te horen tegen welke uitdagingen ze zijn aangelopen.

Agenda:

  • De belangrijkste IIoT-ontwikkelingen van 2021
  • De voordelen van deze ontwikkelingen vertaald in 6 praktische cases
  • OCI klant case: onze weg naar industry 4.0
  • Key take-aways
  • Q&A

Voor wie:
Plant Managers, Maintenance Managers, Maintenance Engineers, Field Operators en onderhoudspersoneel in algemeen.

 

Gegevens

Datum:
18 mei 2021
Tijd:
11:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Yokogawa
Telefoon:
088 464 1000
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!