Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De voordelen van drukmetingen in de OGC industrie (tip)

5 november 2020 van 11:30 am tot 1:30 pm

Live Demo Online: de modernste druksensoren voor de OGC industrie

VEGA is al decennialang een betrouwbare leverancier van meetinstrumenten, waaronder druksensoren. Ze worden ingezet in de meest uiteenlopende branches, ook in de chemie, petrochemie en offshore olie- en gasindustrie. Onder extreem moeilijke omstandigheden leveren onze sensoren uiterst nauwkeurige meetgegevens op.

Nauwkeurige metingen, ook onder zware omstandigheden
VEGA-druksensoren zijn robuust uitgerust met chemisch resistente materialen en zijn daardoor ongevoelig voor slijtage. Al onze sensoren zijn gecertificeerd voor toepassing in explosiegevaarlijke zones en in installaties waarvoor veiligheidsniveau SIL 2 geldt. Voor iedere specifieke toepassingen bieden wij een passende oplossing, op maat gemaakt voor uw applicatie.

Live demo van 30 minuten
Maandag 2 november en donderdag 5 november gaan productspecialisten Jeroen Pellicaan en Rob Smulders nader in op de voordelen van VEGA’s druksensoren voor chemische, petrochemische en offshore applicaties. Zij demonstreren hoe de technologie werkt en waarom de instrumenten betrouwbaar hun werk blijven doen onder extreem zware omstandigheden.

Aanmelden (gratis)
U kunt zich nu aanmelden voor het webinar. U heeft de keuze uit maandag 2 november of donderdag 5 november, beide dagen om 11:00 of 13:00 uur. Via de chatfunctie kunt u tijdens het seminar vragen aan de productspecialisten stellen. Elke vraag wordt aan het eind van de sessie beantwoord.

Bekijk alle onderwerpen van dit webinar

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!