Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FEDA Next Innovation Talk: De kracht van data voor je klant én je businessmodel (tip)

18 mei 2021 van 4:00 pm tot 5:00 pm

Dat we naar een digitale datagedreven toekomst gaan, is wel bewezen. Maar hoe gebruik je data slim in je marketing- en salesbeslissingen? En hoe kan je het omzetten naar nieuwe diensten voor je klant – en daarmee ook extra verdienmodellen voor je bedrijf? Laat je inspireren op dinsdagmiddag 18 mei tijdens de online FEDA Next Innovation Talk.

Wat kan je verwachten van de FEDA Next Innovation Talk?

FEDA Next Innovation Talks prikkelen, inspireren en brengen interactie op gang. De sprekers nemen je tijdens de Talk op inspirerende wijze mee in hun bedrijfsvoering.

  • Hoe hebben ze digitalisering in de praktijk gebracht?
  • Hoe zorgen ze ervoor dat het in de haarvaten van hun bedrijf zit?
  • En welke voordelen zou zoiets jouw bedrijf kunnen bieden?

Innovation Talk: inspirerende sprekers

Tijdens de Talk word je door inspirerende sprekers meegenomen in de kracht van data. Ze maken het praktisch, en direct toepasbaar voor jouw organisatie, klanten en producten. Een van die sprekers op 18 mei is Glenn Ignacio. Glenn is business development manager digitalization & automation bij Bosch Rexroth. Bosch investeerde de voorbije jaren sterk in digitalisering om de eigen plants efficiënter te maken, en helpt er nu anderen mee. Glenn stelt: “Het is meedoen of afhaken. Niemand wil eindigen als de Kodak van de industrie.”

Wil jij ook een inspiratieboost?

Nieuwe, frisse businessideeën: daarvoor kom je naar de FEDA Next Innovation Talk. Meld je nu aan, en laat je verrassen!

Georganiseerd door FEDA
Brancheorganisatie FEDA is hét ondernemersplatform in de aandrijf- en automatiseringstechniek. Wij bieden onze leden een netwerk, informatie en inspiratie voor bedrijfsvoering, business en belangen. Daarmee draagt FEDA bij aan het bedrijfssucces van zo’n 150 leden in de wereld van aandrijf- en automatiseringstechniek. De FEDA-leden bieden werkgelegenheid aan 30.000 werknemers en zij realiseren met hen een totale jaaromzet van ruim 4,3 miljard.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!