Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Product-as-a-Service

12 november 2020 van 2:00 pm tot 5:00 pm

Mikrocentrum webinar

Dit is Product-as-a-Service

Meerwaarde creëren; wat houdt dat eigenlijk in? Uw bedrijf verkoopt al jaren fysieke producten, is het zinvol om uw portfolio uit te breiden met aanvullende diensten? Hoe komt u achter de behoefte van uw klanten en hoe stemt u diensten hier op af? Wat levert u op lange termijn het meeste rendement op: betaalde of gratis diensten? Kortom: hoe creëert u waarde met diensten die zowel het businessmodel van uw klant als van u versterken? Ontdek het antwoord op deze vragen op 12 november tijdens de themamiddag Product-as-a-service!

Van product naar een duurzame oplossing: business cases ter inspiratie

In de huidige maatschappij zijn er per product vaak meerdere aanbieders. Onderscheidend vermogen creëren wordt dan ook een steeds grotere uitdaging. Product-as-a-Service helpt u met het creëren van een duurzaam concurrentievoordeel: u levert niet alleen een product maar biedt uw klanten een totaaloplossing. Tijdens deze themamiddag worden concrete business cases uitgelicht én gaat u aan de slag met uw eigen business case. U gaat naar huis met concrete handvatten om aan de slag te gaan met uw “Product-as-a-Service”.

Gegevens

Datum:
12 november 2020
Tijd:
2:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://mikrocentrum.nl/nl/productontwikkeling-r-and-d/r-and-d-procesverbetering/product-as-a-service-event/

Organisator

Mikrocentrum
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
E-mail:
events@mikrocentrum.nl
Site:
https://mikrocentrum.nl/

Locatie

Mikrocentrum
De Run 1115
Veldhoven, 5503 LB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
Site:
https://mikrocentrum.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!