Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3D Delta Week

7 juni 2021 van 10:00 am tot 5:00 pm

Internationale evenementenweek 3D-Manufacturing:  Leer, netwerk en ontdek

Een wereldprimeur in de evenementen- en 3D-productiesector: van 7 tot 11 juni 2021 vindt voor het eerst een grensoverschrijdend multi-event plaats in de 3D Manufacturing-wereld, “3D Delta Week”. Drie Nederlandse en een Vlaamse organisaties hebben het plan gesmeed om een nieuw ​​concept in de 3D-productie aan de wereld voor te stellen: een week onderdompeling in de wereld van 3D-manufacturing. Het evenement in Eindhoven en Gent zal verschillende belangrijke 3D-activiteiten uit de Benelux verenigen en versterken en zal andere internationale en lokale organisatoren aanbieden om hun evenement, workshop of conferentie in die week te organiseren om zo samen een ​​sprong voorwaarts te maken in kennis, ervaring en netwerk voor alle deelnemers.

Er zijn activiteiten gericht op specifieke sectoren, op R&D en industrie, op gebruikers en leveranciers. Daarnaast komen alle aspecten van de technologie aan bod.

De organisatie van het evenement ligt in handen van Brainport Development, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum. Alle informatie over het evenement is te vinden op de 3D Delta Week website 3D Delta Week website.

Gegevens

Datum:
7 juni 2021
Tijd:
10:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.3ddeltaweek.com/

Locatie

Eindhoven
Nederland + Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!