Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

5 cybersecurity risico’s in Industrial Ethernet-netwerken

20 april 2021 van 10:00 am tot 11:00 am

5 cybersecurity risico’s in Industrial Ethernet-netwerken: Herken, herstel en sluit kostbare gevaren uit!

20 April, 10:00 – 11:00 CEST | GRATIS | Max. 50 plekken per webinar

Het belang van IT-beveiliging wordt al jaren door experts erkend, maar het beveiligen van industriële controlesystemen lijkt over het hoofd gezien te zijn. Nu aanvallen op deze Operational Technology (OT) omgevingen steeds vaker voorkomen, zijn bedrijven op zoek naar manieren om risico’s in netwerken te beperken en de kloof tussen OT en IT te overbruggen.

Hoewel de aandacht vaak uitgaat naar aanvallen van buitenaf, kunnen interne gevaren net zo schadelijk zijn en is de kans zelfs groter dat deze zich zullen voordoen. Of het nu gaat om een fout als gevolg van onervarenheid met een taak of protocol, of met de intentie om schade toe te brengen, deze gevaren kunnen leiden tot kostbare downtime. Vroegtijdige opsporing is daarom essentieel om je netwerken te beveiligen.

Tijdens deze praktische webinar zullen we de risico’s verder belichten en 5 tips geven waarmee je zowel externe als interne gevaren kunt herkennen, herstellen en uitsluiten.

Meer informatie en registreren!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!