Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AI Scientific Day

15 juni 2021 van 10:00 am tot 4:30 pm

Op woensdag 15 juni 2022 organiseert High Tech NL van 10.00 tot 16.30 uur de AI Scientific Day in Nijmegen. Gedurende het goed gevulde evenement staat Artificial Intelligence in de spotlight! De bijeenkomst focust met name op de hardware aspecten van AI; denk hierbij onder andere aan materialen, sensoren, architectuur, nieuwe apparaten,. Daarnaast is er ook aandacht voor de software touch van AI. Tijdens het event ontmoet de wetenschap het bedrijfsleven en vice versa.

AI Scientific Day staat garant voor inspirerende sessies over AI, toekomstvisies met met oog voor nieuwe onderzoeken, toepassingen en innovaties. Omlijst met ‘Real-Life-Tech-Talks’ uit het hart van het bedrijfsleven op gebied van health, automotive & agriculture. Kom in contact met andere ecosystemen en ontdek een scala aan mogelijkheden. Samenwerken & innoveren, is immers het motto van High Tech NL.

Ook benieuwd naar de Artificial Intelligence hardware kansen? 

Meld u nu aan voor de inspirerende netwerkevent en krijg antwoord op vragen als:

  • Wat is de basisgedachte van AI hardware en hoe staan de topsectoren hier in? 
  • Hoe gaat Artificial Intelligence de wereld veranderen? Wat zijn de kansen voor hardware? 
  • Kan de kunstmatige intelligentie een bijdrage leveren aan een meer gepersonaliseerde gezondheidszorg? 
  • Welke klinkende kunstmatige intelligentie voorbeelden komen er voort uit de automobiel- en agrarische sector?

 

Programma
Tijdens de bijeenkomst vertellen verschillende sprekers op informele wijze over kunstmatige intelligentie / Artificial Intelligence en de hardware toepassingen, de ambities & kansen, de mogelijkheden, samenwerkingsverbanden en nog veel meer.

Locatie

Novio Tech Campus / CITC
Building M,, Transistorweg 5
Nijmegen, Gelderland 6534 AT Netherlands
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!