Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aquarama Trade Fair voor industrie en watersector

29 oktober 2020 van 9:30 am tot 6:00 pm

Aquarama Trade Fair – vakbeurs en congres over watertechnologie

Aquarama Trade Fair, vakbeurs en congres over watertechnologie en -behandeling, is een niet te missen jaarlijkse afspraak voor iedereen die actief is in de industrie en de watersector. Het evenement richt zich tot alle belanghebbenden in die branche. Het congres biedt interessante lezingen van Vlario en watercircle.be over hot items in de watersector. Het centrale thema is ‘circulaire economie’.

De vakbeurs is een brede etalage van producten en diensten. De virtuele beurs bezoeken is gratis als men zich registreert. De lezingen zijn betalend en daarvoor kunt u zich eveneens inschrijven via de registratiepagina van de virtuele Aquarama Trade Fair.

Vijf redenen waarom je Aquarama vakbeurs niet mag missen

1. Watertechnologie blijft zich ontwikkelen
Door onder meer de wereldwijde klimaatverandering evolueert de watertechnologie zich snel. De ontwikkeling en introductie van nieuwe producten zal zich blijven voortzetten. De aandacht gaat meer en meer naar circulaire watersystemen die de kwaliteit van ons water ten goede komen, de opdroging van de waterbronnen afremmen en de overexploitatie van de natuurlijke hulpbronnen vermijden.

2. Gepresenteerd door topspecialisten
Maak kennis met topsprekers die de diverse aspecten van watertechnologie en -behandeling tot in de details beheersen. Zij kijken ernaar uit om tips te geven over nieuwe procedés en oplossingen op watertechnologisch vlak. To-the-point, no-nonsense en objectief. Dit jaar in het teken van circulaire economie.

3. In een virtueel kader
We hebben een virtuele beursvloer ontwikkeld, waarin elke exposant zijn stand met producten en informatie kan inkleden. Als bezoeker kan je langsheen de verschillende stands navigeren en de nodige informatie met een druk op de knop opvragen.

4. Met nieuwe contacten
Opdat exposanten en bezoekers met elkaar in dialoog kunnen gaan, voorzien we voor elke standhouder een chatbox. Bezoekers kunnen zich daarop aanmelden via de digitale stand, of ze kunnen op voorhand een afspraak vastleggen.

5. Attest voor milieucoördinatoren
De lezing van watercircle.be telt mee voor de permanente vorming voor milieucoördinator. Door de infosessies van het congres bij wonen kunnen milieucoördinatoren uren sprokkelen en zo een attest te bekomen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!