Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Artificial Intelligence en Predictive Analytics in de praktijk

23 juni 2021 van 1:00 pm tot 2:00 pm

We gaan allemaal meer en meer meetwaarden gebruiken om de processen nog beter onder controle te krijgen. We willen de kostbare en (bedrijfs)kritische assets optimaal gebruiken om zo efficiënt mogelijk te werken. Moderne technologieën als Artificial Intelligence en Predictive Analytics bieden ongekende mogelijkheden en zijn eenvoudig toepasbaar en tegenwoordig voor iedereen bereikbaar.

Is het echt zo laagdrempelig als geschetst? De realiteit is vaak anders …
Op papier lijkt het allemaal heel simpel, in de praktijk blijkt de uitvoering helaas vaak een stuk complexer. Wat veelal ambitieus begint, mondt maar al te vaak uit in lang voortslepende projecten met weinig tot geen resultaat. Niet aan beginnen dus? Zeker wel! Ons advies is echter om de technologie toe te passen dáár en in dié vorm dat het u van meet af aan concreet meerwaarde biedt.

Meetbare resultaten
Als wereldwijd marktleider in het automatiseren van dit soort processen laten we u tijdens deze presentatie zien hoe u binnen enkele dagen al resultaten boekt. Door proceswaarden op te slaan, de data te visualiseren en te analyseren worden trends zichtbaar en kunt u sturen op verbetering. Zo wordt u volledig automatisch geïnformeerd wanneer proceswaarden afwijken van de verwachte patronen. Middels Artificial Intelligence gaan de systemen zelfs voorspellen wat er staat te gebeuren zodat u tijdig actie kunt ondernemen (Predictive & Prescriptive Maintenance).

Live demonstratie
Tijdens deze sessie ziet u hoe de software u informeert over onverwachte afwijkingen en laten we zien hoe u een effectieve downtimeregistratie doorvoert. We tonen u hoe u met minimale inspanning zelf een systeem creëert dat u op voorhand zal waarschuwen voor downtime en het uitvallen van assets. We laten u zien hoe deze technieken u zullen helpen uw processen, op een bijzonder eenvoudige wijze, beter te beheersen

Door: Eric van Nispen, Wonderware

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!