Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Auditing Network Event

1 oktober 2020 van 9:30 am tot 5:00 pm

Dit is het Auditing Network Event

Tijdens het Auditing Network Event krijgt u handvatten aangereikt hoe u met de veranderende wereld kunt omgaan, hoe u uw audit zo kunt opbouwen dat er meer bruikbare informatie uit komt en hoe u van terugkijken naar voorspellen kunt groeien. Niet alleen tijdens het lezingenprogramma en de workshops staat dit centraal, u krijgt ook de gelegenheid om een-op-een met collega-auditors ervaringen uit te wisselen tijdens de Meet & Match.

Er wordt steeds meer data verzameld binnen organisaties. Van oudsher is auditing terug kijken. Met de opkomst van data analytics kunt u als auditor steeds meer vooruit kijken. Omdat er steeds meer geautomatiseerd wordt en steeds meer onderbouwing is voor hoe bepaalde processen verlopen zijn, kunt u ook steeds beter gaan voorspellen welke dingen mis zullen gaan. Hoe kan het beoordelen en analyseren van deze data de auditor aansporen om de traditionele auditmodellen en -benaderingen opnieuw onder de loep te nemen? Ontdek het tijdens het Auditing Network Event.

Machine learning, proces mining, kunstmatige intelligentie, gamification; wat kunt u hier als auditor mee? Draven we niet een beetje door? Neemt niet weg dat u als goede auditor bepaalde skills nodig heeft om uw rol goed te kunnen vervullen. Daarom besteden we elk jaar aandacht aan het opfrissen van deze skills tijdens het Auditing Network Event.

Exposeren

Tijdens de 14e editie van het Auditing Network Event bieden we bedrijven volop de gelegenheid zich te profileren. Dit unieke jaarlijkse congres met tabletop expositie, biedt bezoekers handvatten, nieuwe inzichten en antwoorden.

Tabletop presentatie – ideaal voor exposeren

Door de diversiteit aan bezoekers kunnen vakgenoten met verschillende achtergronden optimaal van elkaar leren. Tijdens de pauze bezoeken de congresdeelnemers de tabletop expositie waar koffie en thee wordt geschonken en lunch wordt geserveerd. De tabletop expositie van het Auditing Network Event biedt de ideale gelegenheid om te exposeren.

Locatie

Mikrocentrum
De Run 1115
Veldhoven, 5503 LB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!