Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

B2B-marketing messcherp journalistiek gefileerd

20 november 2020 van 1:30 pm tot 2:30 pm

STEM Industrial Marketing Centre

Gast aan de ST@Mtafel deze week is (technisch) journalist en intercultureel professional Wietse Buma. Vanuit beide invalshoeken fileert hij messcherp marketing in technisch B2B. Daarbij kijkt hij naar haar beoefenaars, die zich vaak als een minderheid onvoldoende gehoord voelen. En mensen met een technische achtergrond, waarvoor marketing maar en ongrijpbaar vakgebied lijkt.

Wietse aarzelt daarbij niet om tactvol gevoelige kwesties aan te pakken en om samen in de discussie te zoeken naar de mogelijkheden om de relatie tussen (industrieel)marketeers en mensen met een technische achtergrond en het onderling begrip te verbeteren.

Inhoud, gezellig en informeel
Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Voor wie
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is kosteloos en je hoeft er zelfs geen lid voor te zijn van STEM Industrial Marketing Association. Maar wel een beetje feeling hebben met business development, (industriële) marketing, innovatie, communicatie en sales in een technische B2B omgeving. Ongeacht of je daar:

  • direct verantwoordelijk voor bent binnen jouw organisatie;
  • de uiteindelijke eindverantwoordelijke bent op algemeen, commercieel of financieel gebied;
  • of gewoon als ‘techneut’ interesse in hebt.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Gegevens

Datum:
20 november 2020
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1867/news/view/83333/70057/stemmingscafe-31-b2b-marketing-messcherp-journalistiek-gefileerd.html

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Site:
http://www.stem-imc.com

Locatie

Online
Nederland + Google Maps
Site:
online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!