Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Back to Business Breakfast 2020: Future Mobility

3 september 2020 van 8:00 am tot 9:00 am

Op donderdag 3 september organiseert iTanks in samenwerking met Rotterdam the Hague Innovation Airport (RHIA) het online Back to Business Breakfast rondom Future Mobility.

Het toekomstbestendig maken van transport, te land, ter zee en in de lucht, is een collectieve uitdaging die in en rond de havens van Rotterdam dagelijks wordt aangegaan. De ambities, plannen en lopende projecten kunnen op zichzelf succesvol zijn maar samen maken ze écht het verschil. Er is veel focus op waterstof en elektriciteit, maar ook procesverbetering en anders werken dragen bij aan de verduurzaming van de transportsector. Alles bij elkaar zorgen ambitie, urgentie én aandacht voor een vruchtbare bodem voor vernieuwing naar betaalbare duurzame mobiliteit.

Bij het Back to Business Breakfast brengen iTanks en RHIA de belanghebbenden van de nieuwe mobiliteit bijeen voor een online inspirerende, interactieve sessie. Wethouder Barbara Kathmann zal het openingswoord verzorgen, waarna onder andere Arwin Stehouwer (Port of Rotterdam), Elisabeth van Opstall (SmartPort), Bart van Arem (TU Delft) en Remco Derksen (Rebel Group) hun visie en ervaring delen over projecten en plannen rondom Future Mobility. Bezoek het evenement online en draag bij aan de verduurzaming van de havengerelateerde industrie. Te land, ter zee en in de lucht.

Het programma

07.50 uur Start livestream
08.00 uur Openingswoord door Barbara Kathmann
08.10 uur Welkom en introductie door iTanks/RHIA
08.20 uur Interactief plenair programma met verschillende stakeholders aan het woord
09.00 uur Einde programma en livestream
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!