Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BASIS van de Regeltechniek

16 februari 2021 van 10:00 am tot 12:30 pm

JUMO Kennisevents 2021 – BASIS  van de Regeltechniek 16 februari a.s.

De agenda van JUMO kennisevents voor het eerste halfjaar is bekend. Het eerste online event staat volledig in het teken van de regeltechniek en vindt plaats op dinsdag 16 februari a.s.

U maakt kennis met het inregelen en opbouwen van een regeling en krijgt uitleg over realisatie van een meerkanaalsregelkring. Vragen als “welke regelaar moet ik hebben voor deze toepassing”, hoe koppel ik de regelaar aan omliggende apparatuur”en “hoe visualiseer ik klantspecifieke procesdata zo optimaal mogelijk” komen uitgebreid aan bod.

Het kennisevent “Basis van de Regeltechniek” begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur. Deelname is kosteloos en direct inschrijven kan hier: https://register.gotowebinar.com/register/5313100082259079947

JUMO biedt u in 2021 een uitgebreid online programma gericht op verschillende branches in de industrie in Nederland. De opgedane kennis en ervaring van de afgelopen 45 jaar vormt de basis van deze events aangevuld met een heldere kijk op de toekomst.

Events van JUMO staan naast het bieden van de juiste oplossing voor uw vraagstuk, bekend om voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Het afwisselende programma is geschikt voor zowel de beginnend als de meer ervaren engineer.

Industriële automatiseringsoplossingen vinden overal plaats en juist de branche specifieke eisen maken het verschil. JUMO kennisevents zijn dan ook branche- of toepassingsgericht.

Naast het eigen online programma vertegenwoordigen ervaren deskundigen het bedrijf als deelnemer aan interessante webinars van de federatie van technologiebranches het FHI. Het complete halfjaarprogramma 2021 van JUMO vindt u op de website: http://www.jumo.nl/nl_NL/microsite/kennisevents/index.html

Gegevens

Datum:
16 februari 2021
Tijd:
10:00 am tot 12:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
http://www.jumo.nl/nl_NL/microsite/kennisevents/index.html

Organisator

JUMO Meet- en Regeltechniek
Telefoon:
+31 294 768050
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!