Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BCM en Crisismanagement: Wat was uw plan B?

28 oktober 2020 van 10:00 am tot 5:00 pm

Bent u verrast door de impact van de coronacrisis op uw organisatie? Was u voorbereid op een dergelijke crisis, of heeft u (compleet) de controle verloren? En vraagt u zich af: Als ik het anders had aangepakt, had ik dan schade aan mijn business kunnen voorkomen?

We hebben aan den lijve ondervonden hoe belangrijk een plan B is voor de bedrijfscontinuïteit. Met een BCM- en crisismanagementplan weten we hoe we onze business na een crisis weer kunnen voortzetten.

Bent u voorbereid op een (volgende) crisis?

U kunt nu al wat doen. De normen en richtlijnen voor Business Continuity Management (o.a. ISO 22301 en ISO 22313) en Crisismanagement (ISO/TS 17091) bieden hulp bij het vormgeven en inbedden van uw plan B.

Kom in contact met de experts

Schuif op 28 oktober 2020 online aan bij onze experts in de studio. Onder leiding van host Erik Peekel nemen zij u mee in hun aanpak vanuit een integrale managementsysteembenadering. Maak gebruik van hun ervaring en benut deze gelegenheid om uw eigen vragen aan ze voor te leggen.

We hebben een prachtige line-up van deskundigen voor u! Zij staan garant voor een interessant, leerzaam en inspirerend programma.

De beste tips van onze deskundigen. Zorg dat u er bij bent op 28 oktober en leer van de experts.

Techniek. De sprekers zitten in een studio met de host van de dag. Zo weten we zeker dat het geluid en beeld de gehele tijd uitstekend zullen zijn. U ontvangt een link waarmee u vanaf uw eigen computer laptop of tablet kunt deelnemen.

Prijs. € 95,- (excl. BTW). Voor dit bedrag krijgt u toegang tot drie online sessies.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!