Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijvenmiddag Ambassadeursconferentie

29 januari 2020 van 3:30 pm tot 8:00 pm

Wilt u internationaal ondernemen of internationaal uw activiteiten verder uitbreiden? En vraagt u zich af hoe u dat aanpakt en waar u begint? Dan heeft u de kans om al uw vragen te stellen aan Nederlandse ambassadeurs tijdens de Bedrijvenmiddag van de ambassadeursconferentie op woensdag 29 januari 2020 in Den Haag. Het ministerie van Buitenlandse Zaken is er voor Nederlandse ondernemers met ambities in het buitenland.  Tijdens deze dag krijgt u de kans Nederlandse ambassadeurs vragen te stellen over landen waarin u geïnteresseerd bent.   Voor Nederlandse ondernemers, wereldwijdOp de Bedrijvenmiddag staan meer dan 150 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaals klaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd en beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk. Zij kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.   Speeddates en informatiemarktTijdens de Bedrijvenmiddag kunt u maximaal vier korte één-op-één gesprekken voeren met de ambassadeurs en consuls-generaals. Naast het speeddateprogramma zijn er adviseurs van onder meer het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl), VNO-NCW en MKB-Nederland aanwezig om u van informatie te voorzien.   NetwerkreceptieDe Bedrijvenmiddag wordt afgesloten met een netwerkreceptie. Waar u collega-ondernemers, handelsbevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaals ontmoet.   Programma15:15 Inloop, ontvangst & registratie   15:45 Welkom   16:15 Ronde 1 t/m 4 speeddating   17:15 Ronde 5 t/m 8 speeddating   18:15 Netwerkreceptie   19:45 Einde netwerkreceptie

Gegevens

Datum:
29 januari 2020
Tijd:
3:30 pm tot 8:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.innovationquarter.nl/agenda/bedrijvenmiddag-ambassadeursconferentie/

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag,
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!