Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Behaal meer resultaat met beter inzicht in bestaande klanten

25 juni 2020 van 3:00 pm tot 5:00 pm

STEM Industrial Marketing Centre

Weet je welke klanten bijdragen aan de winst van de organisatie? En welk percentage van jouw bestaande klanten niet bijdraagt aan de winstgevendheid van het bedrijf? Inzicht in het klantenbestand biedt uitzicht op het realiseren van meer resultaat (afzet/omzet en marge) bij bestaande afnemers.

Want: het kost nog altijd tien keer meer tijd, geld en moeite om een nieuwe klant te werven dan een klant te behouden.

Online introductie-workshop
Tijdens deze introductie-workshop krijg je de uitgangspunten van de klantpiramide aangereikt en hoe deze inzicht verschaft over de opbouw van jouw klantenbestand. Een eerste stap om meer resultaat uit bestaande klanten te halen.

Kosten en inschrijven
Kom daarom kennismaken met de principes van de klantpiramide tijdens deze introductie-workshop. We verzorgen deze workshop deze keer online van 15.00 tot 17.00 uur.

Deelnemen is mogelijk via de ‘aanmeldbutton’. De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen normaal € 49,– (excl. BTW). Maar vanwege alle maatregelen die genomen zijn en de situatie waarin veel bedrijven en ondernemers nu verkeren, kun je kosteloos deelnemen met de code CRN20klantinzicht. NB. de annuleringsvoorwaarden zijn niet van toepassing op deze kosteloze kennismakingsworkshop.

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!