Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BID event: do you speak robot?

3 december 2019 van 10:00 am tot 4 december 2019 van 5:30 pm

BID event – Building Industrialization & Digital transformation

BID event staat voor Building Industrialization & Digital transformation. BID event is hét high end contentgedreven congres dat dient als vliegwiel voor innovatie, kennisdeling en samenwerking op het snijvlak van bouw, installatie, IT en maakindustrie. Op 3 en 4 december is het podium voor de echte innovators, top-influencers, disrupters, mooimakers en vooruitbrengers. Ontdek en deel vernieuwende ideeën, verbreed je horizon, doe kennis op en deel het, laat je verbluffen en ga partnerships aan. Zo geven we de bouwsector samen een productieve powerboost die het nodig heeft.

De grote vraag naar nieuwbouw, stijgende grondstofprijzen, het tekort aan personeel en materialen. Zomaar een greep uit de grote uitdagingen die vragen om nieuwe inzichten, duurzamere productiemethoden en slimmere bouwtechnieken. Maar waar zijn ze? En wie zitten erachter?

BID laat het zien. Het onafhankelijke influencers event dat disruptieve innovatie en transformatie najaagt voor bouwend en installerend Nederland. In een allesbehalve traditionele setting zetten business leaders aan tot denken, verbinden branchepartijen en professionals zich met elkaar en tonen start- en scale ups uit de industrie hun SMART solutions, die morgen al toepasbaar zijn. Tijdens het tweedaagse event wordt een uitgebreid inhoudelijk programma neergezet, bestaande uit congressen gericht op o.a. slimme technologische toepassingen, prefabricage en ketensamenwerking.

Gegevens

Begin:
3 december 2019 van 10:00 am
Einde:
4 december 2019 van 5:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
http://www.bidlive.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!