Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Big data in de industrie

12 december 2019 van 1:00 pm tot 6:00 pm

Big data in de industrie

The House of Technology organiseert op donderdag 12 december in Eindhoven een praktijkgericht en interactief congres over de concrete mogelijkheden van big data. Sprekers uit de industrie delen openhartig hun ervaringen. Zo krijgen de deelnemers een overzicht van de toepassingsmogelijkheden van big data in de industrie en leren ze wat het concreet voor hun bedrijf kan betekenen. De presentaties komen van bedrijven zoals Philips Healthcare, producent van melkrobots Lely en bouwer van zoutstrooiers Aebi Schmidt.

‘Big data’ is hot. De Facebooks en Googles van deze wereld gebruiken de grote hoeveelheden gegevens die ze binnenkrijgen om gebruikers gericht informatie en advertenties aan te bieden. Hun businessmodel drijft op big data. Bij de meeste industriële bedrijven is het nog niet zover. Zij horen over voorspellend onderhoud of ‘meer waarde toevoegen voor klanten’, maar hebben vaak nog geen idee hoe ze big data zinvol kunnen gebruiken.

Alle reden voor The House of Technology om een praktijkgericht congres over dit actuele onderwerp te organiseren. De doelgroep omvat directeuren en technisch managers van kleine en middelgrote machine- en apparatenbouwers en andere industriële bedrijven. Dit congres geeft hun een overzicht van de toepassingsmogelijkheden van big data in de industrie en helpt hen te bepalen wat big data voor hun bedrijf zou kunnen opleveren.

Het programma vermeldt tien presentaties, die in parallelsessies meerdere keren worden gegeven aan kleine groepen voor maximale interactie tussen spreker en deelnemers. Centraal staat telkens de motivatie om een project rond big data te starten en de strategie die daarbij is gevolgd. Sprekers zullen openhartig vertellen over de impact van zo’n project op hun organisatie en de obstakels die ze tegenkwamen. Natuurlijk delen ze ook hun successen: de hogere toegevoegde waarde die ze voor klanten hebben weten te realiseren en de opbrengsten voor het eigen bedrijf, zoals hogere omzet, lagere kosten en concurrentievoordeel.

Gegevens

Datum:
12 december 2019
Tijd:
1:00 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.thehouseoftechnology.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!