Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Business Day Duitsland

23 september 2021 van 9:30 am tot 5:00 pm

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de online Business Day Duitsland op 23 september 2021. Centraal staan smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie.

Bent u al actief in Duitsland of wilt u voor het eerst de Duitse markt op? Reserveer dan nu een plek in uw agenda voor de Business Day Duitsland. Aanmelden kan vanaf 26 augustus 2021.

Waarom deze Business Day?

Al van oudsher zijn Duitsland en Nederland handelspartners. Ons land exporteerde € 98,7 miljard aan goederen naar Duitsland in 2019. Ondanks de pandemie bleef de export stabiel. Deze steeg zelfs in het 1e kwartaal van 2021. Daarnaast investeert Duitsland flink in duurzaamheid en digitalisering. Gebieden waar juist voor Nederlandse ondernemers kansen liggen.

Nederland en Duitsland richten hun vizier al op de periode na corona (COVID-19), waarin zij inzetten op het versterken van hun innovatiekracht. Denk hierbij aan investeringen in onderzoeks- en innovatieprojecten op het gebied van smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie. Hier liggen kansen voor ervaren en zeker ook startende Nederlandse ondernemers. Tijdens de Business Day Duitsland hoort u hoe u optimaal gebruikmaakt van deze kansen.

Waarom meedoen?

Maak samen met andere ondernemers, kennis met het zakendoen in Duitsland. Wat werkt het beste op de Duitse markt? Is het nodig om met een Duitse partner te werken? Experts uit Duitsland en Nederland beantwoorden deze en andere vragen tijdens de Business Day Duitsland 2021.

Ook hoort u welke kansen en innovatieve oplossingen er zijn in smart industry, waterstof, agrofood en digitale transformatie.

Voor wie?

De Business Day Duitsland 2021 is interessant voor:

  • ervaren internationale ondernemers: u bent al actief in de genoemde sectoren en overweegt om naar nieuwe markten te exporteren.
  • startende exporteurs: u bent nog geen 3 jaar actief als ondernemer en zoekt kansen in het buitenland.

Gegevens

Datum:
23 september 2021
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/save-date-business-day-duitsland-2021

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!