Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Business Software Event

25 november 2020 van 9:30 am tot 5:30 pm

Business Software Event voor de maakindustrie

Het Business Software Event zet de digitale transformatie binnen de maakindustrie centraal. Veel maakbedrijven staan middenin de digitale transformatie. Deze transformatie zorgt voor nieuwe businessmodellen en andere manieren van werken. Waar begint u? Wat zijn de huidige mogelijkheden en wat komt er de komende jaren op u af? Het hybride Business Software Event geeft u zowel on- als offline een update en nieuwe inzichten.

Om in de (maak)industrie optimaal te presteren, groei en kwaliteit te bereiken, is integratie van software & IT binnen uw bedrijf en binnen de keten een onmisbaar strategisch instrument. Digitalisering heeft dan ook voor steeds meer maakbedrijven een hoge prioriteit. Het IT landschap wordt echter complexer en de ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Het Business Software Event gaat de maakindustrie hierbij helpen. Experts op zowel de expo als in het congresprogramma nemen u mee in de laatste innovaties en bieden tools om zelf aan de slag te gaan met digitalisering. Bij de juiste aanpak is er dan ook een enorme winst te behalen.

Expo, succesverhalen, inhoudelijke presentaties en webinars

Veel maakbedrijven staan midden in de digitale transformatie. Deze transformatie zorgt voor nieuwe businessmodellen en andere manieren van werken. Maar waar begint u? Wat zijn de huidige mogelijkheden en ervaringen? En wat komt er de komende jaren op u af?

Het Business Software Event is de ontmoetingsplaats rondom digitalisering voor de gehele (maak)industrie. Hier worden de laatste ontwikkelingen rondom software en IT getoond en besproken. De interactieve en hybride opzet biedt plaats aan 150-200 (ingedeeld in enkele shifts/slots) directeuren en managers die verantwoordelijk zijn voor digitalisering binnen hun bedrijf. Experts op zowel de expo als in het lezingenprogramma helpen u graag verder. Kortom: tijdens het Business Software Event ontdekt u tips voor verdere digitalisering van uw bedrijf. Een unieke kans om uw concurrenten voor te blijven.

Bezoekersinformatie

Het Business Software Event is het onafhankelijke kennisevenement waar alles draait om software & IT tools voor de (maak)industrie. Het ondersteunen van (maak) bedrijven in de digitale transformatie staat hierbij centraal: van op papier naar digitaal werken. Deze transformatie komt namelijk niet altijd even gemakkelijk op gang. Zo is het ombuigen van de interne perceptie en het in gang zetten van het transitieproces een hele uitdaging. Tijdens dit event krijgt u handvatten aangereikt door zowel software specialisten als ervaringsdeskundigen die hun succesverhalen en tips met u delen.

Thema’s

De volgende actuele thema’s binnen de maakindustrie komen aan bod:

 • Systeemintegratie & Connectivity
 • Servitization
 • Van Big Data naar Smart Data
 • Realtime inzicht in processen
 • Verdere digitalisering
 • Nieuwe business modellen
 • Inzicht in trends
 • Connectiviteit (IoT)
 • Dashboards

Digitalisering helpt onder andere bij:

 • verkorten van doorlooptijden – of wel sneller leveren
 • beter en realtime inzicht in de processen
 • voorspellend produceren
 • processen worden sneller en slimmer
 • verbetering van kwaliteit en waarborging

6 redenen waarom u het Business Software Event niet mag missen!

 1. Een onafhankelijke beursvloer vol met slimme business software, smart data & IT oplossingen.
 2. Congresprogramma met vooral verhalen uit de praktijk.
 3. Kennis en ervaring opdoen over implementatie, optimalisatie en integratie van nieuwe en/of aanvullende software & IT.
 4. Inzicht in de trends.
 5. U ontmoet op managementniveau vakgenoten & experts uit de (maak)industrie.
 6. Gratis deelname eindgebruikers (industrie).

Locatie

Mikrocentrum
De Run 1115
Veldhoven, 5503 LB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)40 296 99 11
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!