Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CAMPIONE 2 event

16 september 2021 van 3:00 pm tot 5:30 pm

Smart Industry biedt kansen. Maar wat betekent dit voor je (MKB-)bedrijf, hoe kun je hiervan profiteren? Hoe pak je het überhaupt aan, welke toepassingen passen het beste en wat is de business case?
Ben je benieuwd naar de antwoorden op deze vragen en veel meer? Noteer dan 16 september in je agenda.

CAMPIONE 2

Het project CAMPIONE 2 is een subsidieproject dat valt onder de subsidieregeling Regio Deals gericht op MKB-bedrijven in Midden en West Brabant. Met dit project kunnen we jaarlijks vier tot vijf MKB-bedrijven begeleiden en op weg helpen met Smart Maintenance op basis van kennis, ervaring en de bestaande infrastructuur van het fieldlab CAMPIONE en andere Smart Industry fieldlabs.

Samenwerking

Voor dit project werken we samen met Midpoint Brabant, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en REWIN. Daarnaast begeleidt AVANS je als MKB’er door studenten in uiteenlopende vakgebieden (van organisatorisch/bedrijfskundig tot predictive maintenance) in te zetten om jouw vraagstuk zo goed mogelijk in beeld te brengen, een plan van aanpak met je op te stellen en een pilotproject te realiseren. Na dit traject ga je zelf verder met de implementatie van deze innovatie in jouw bedrijf.

Gegevens

Datum:
16 september 2021
Tijd:
3:00 pm tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.worldclassmaintenance.com/event/campione-2-event/

Locatie

Fieldlab CAMPIONE
Ericssonstraat 2
Gilze Rijen, 5121 ML Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!