Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chemie congres

30 september 2020 van 10:00 am tot 5:00 pm

Ondernemen en nieuwe regelgeving in de chemische keten

Op 30 September 2020 vindt voor de 11e keer het jaarlijkse congres van de chemische keten plaats. Dé ontmoetingsplek waar producenten, handelaren, logistiek, adviseurs en overheden elkaar ontmoeten. De Chemiebeurs is een evenement welke ieder jaar weer meer bezoekers trekt en dat u ook dit jaar niet mag missen!

Onder leiding van de dagvoorzitter  presenteert de Chemiebeurs u inspirerende en vooral leerzame lezingen over Kennis over logistieke- en chemische processen; een bomvol programma en een ‘must-be’ voor iedereen werkzaam of geïnteresseerd in de chemie-keten met oa:

‘Veiligheid in turbulente tijden’ / Prof dr. Jop Groeneweg

‘De Omgevingswet voor de chemische keten’ / Nicole Mulder-Fikke

‘Risico’s van stoffen: hoe worden de risico’s bepaald’ / Prof dr. Martin van den Berg

Een kleine greep uit het rijke aanbod aan workshops en plenaire lezingen. Met dit jaar een nog groter beursplein  en netwerkplein.

Tussen de middag zullen we van een heerlijke lunch genieten en kunt u de informatiemarkt bezoeken. Dit jaar zal er nog meer gelegenheid zijn voor discussies, verdieping en netwerken. Dus geef uzelf en uw collega nu op. Deelnemers ontvangen tevens een bewijs van deelname en een deelnemerslijst. Een grote opkomst wordt verwacht, het aantal plaatsen zal beperkt zijn, dus schrijf jezelf en je collega’s zo snel mogelijk in.

Locatie

Van der Valk Dordrecht
Laan Van Europa 1600
Dordrecht, Noord Nederland 3317DB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
078 8700 800
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!