Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chemie on Tour – Vos Logistics

28 september 2021 van 8:00 am tot 5:00 pm

Chemie on Tour 28 September 2021 Vos logistics

Op dinsdag 28 September 2021 gaan we door met Chemie on Tour;  de succesvolle formule waarbij we theorie en praktijk met elkaar in verbinding brengen. Deze keer zullen we Vos Logistics in Roosendaal aan doen. Interessante lezingen in combinatie met een rondgang om de praktijk te zien.

Risico’s benaderen in PGS 15 & PGS 37 Nieuwe Stijl

Heliumweg 2, 4706 NT Roosendaal

Wat kan ik verwachten van de nieuwe richtlijn voor de opslag van li-ion batterijen? En van de PGS 15 Nieuwe Stijl? Hoe vul ik het onderwerp ‘Incidentbestrijding’ in bij mijn bedrijf? En hoe gaat een bedrijf als Vos Logistics om met het oefenen van scenario’s? Zomaar wat vragen die centraal staan bij deze ‘Chemie on Tour’ van de chemische keten. Thema van deze Tour is ‘Risico’s benaderen in PGS 15 & PGS 37 Nieuwe Stijl’.

Met ‘Chemie on Tour’ slaat de chemische keten een brug te tussen de vele goede praktijken die beschikbaar zijn binnen de sector en de kennis hierover. Meerdere tournees langs verschillende chemische locaties bieden deelnemers de mogelijkheid om op locatie kennis en ervaringen uit te wisselen en deze kennis in de praktijk toegepast te zien worden.

Tijdens de Tour zullen lezingen verzorgd worden door Elske van de Fliert (Zero-e/Voorzitter PGS 37 commissie), Alwin van Aggelen (Sr. Risk Management Consultant bij A-RisC), Stéphane Santy (Expert gevaarlijke stoffen/voorzitter DSGA-examencentrum ESI) en Eveline Vermeulen/Frank Schets (Vos Logistics). Daarnaast worden de best practices bij een grote logistieke onderneming zoals Vos Logistics toegelicht en op locatie bekeken.

Tussen 14.00 en 15.00 zal er aansluitend nog een ledenbijeenkomst voor VNCW leden georganiseerd worden.

Deelname het evenement zal voor VNCW leden gratis zijn. Deze kunnen zich hier aanmelden. Niet leden kunnen zich via de Chemie on Tour site aanmelden. Zij betalen een kleine fee.

Gegevens

Datum:
28 september 2021
Tijd:
8:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.chemie-on-tour.nl/vos-logistics-roosendaal-28-september-2021/

Locatie

Vos Logistics
Heliumweg 2
Roosendaal, 4706 NT
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden