Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulaire economie voor de maakindustrie

25 september 2020 van 2:00 pm tot 4:30 pm

De ambitie van de Nederlandse overheid is om in 2050 volledig circulair te zijn. Klinkt als toekomstmuziek? In 2030 moet het grondstoffenverbruik al gehalveerd zijn. Heeft u al nagedacht hoe u daar met uw bedrijf of organisatie op kunt inspelen? Veel ondernemers vragen zich af hoe je het abstracte begrip circulaire economie praktisch toepasbaar maakt en daarom biedt gemeente Leeuwarden in samenwerking met CIRCO | Creating Business through Circular Design, provincie Fryslân en Circulair Friesland op 25 september een informatief en interactief webinar over circulaire economie voor bedrijven in de maakindustrie.

Tijdens het webinar leren we u wat circulaire economie inhoudt, waarom het vandaag de dag relevant is en op welke manier het voor uw bedrijf kansen biedt. Bent u na het webinar enorm geïnspireerd en bent u vastberaden om met uw bedrijf stappen te zetten naar een circulaire toekomst? Voor de deelnemers van het webinar is er een interessant aanbod voor een driedaagse workshop bij CIRCO, die u de gelegenheid biedt om uw plannen te concretiseren.

Programma
14:00 Welkom en opening
14:05 Inleiding door Gemeente Leeuwarden
15:15 CIRCO mini-workshop
16:15 Presentatie praktijkvoorbeeld OPnieuw! door Douwe Jan Boersma
16:30 Afsluiting & call to action

Meld je aan voor het webinar!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!