Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Circular Plastics Conference

20 mei 2021 van 2:30 pm tot 5:00 pm

Onderzoek over het recyclen van kunststoffen en de ontwikkeling hiervan, breidt zich snel uit. Het is tijd om samen te komen en onze ervaringen en perspectieven te delen, krachten te bundelen en de belangrijkste stappen te identificeren om uiteindelijk tot een 100% circulair systeem te komen in 2050. Doe mee met de Circular Plastics Conference 2021!

In een serie van online sessies wordt het laatste nieuws rondom technologieën, regelgeving en socio-economische ontwikkelingen en vooruitzichten gepresenteerd. Deelnemers worden actief betrokken om hun kennis te delen en uitdagingen die ze ervaren, kenbaar te maken. Naast de online sessies, is er een online platform voor vraag-antwoord sessies om de community te verbinden.

Er zijn mogelijkheden om te netwerken en er vinden korte pitches plaats van PhD studenten en PostDoc onderzoekers. Op het platform is ook een online marktplaats die bedrijven de mogelijkheid biedt om producten en innovaties te delen.

De Circular Plastics Conference 2021 is in het Engels.

Gegevens

Datum:
20 mei 2021
Tijd:
2:30 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
View Evenement Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!