Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Agri & food Flagshipproject | Complexe Primaire Productie

18 februari 2021 van 3:00 pm tot 5:00 pm

Eén van de groeifondsvoorstellen waar FME hard aan werkt is het voorstel voor Hightech Equipment. Hierin zijn diverse sleuteltechnologieën benoemd waar de komende jaren veel van verwacht wordt. Met een aantal bedrijven gaan we de komende weken in gesprek om te bepalen wat deze specifieke technologieën betekenen voor de agri food sector.

Acties die nu nog handmatig plaatsvinden zoals wieden, snoeien, dunnen, opbinden, oogsten en sorteerhandelingen die nu nog niet geautomatiseerd zijn door de complexiteit. De complexiteit door de grote variabiliteit tijdens de seizoen aspecten, ras keuze, klimaatcondities, kostprijs, en wisselende anatomie en gedrag van vaak kwetsbare planten en dieren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!