Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cybersecurity en privacy

11 september 2020 van 11:00 am tot 12:30 pm

Ervaringen van een cloud provider: Martin Vliem, national security officer Microsoft Nederland

Of u voor een grote multinational werkt of binnen het mkb, de nut en noodzaak om onze cyberweerbaarheid en privacybescherming te verhogen, is logisch. Maar de invulling hiervan is minder vanzelfsprekend. Kiest u voor een ‘risk-based’ of een ‘compliance-based’ benadering? En die NEN en ISO normen, hoe ga je daar mee om in de praktijk en wat voor rol spelen ze bij cloud computing?

Cyber professionals doen veel ervaringen op die belangrijk zijn om met elkaar te delen, maar hoe, waar en wanneer? Onderzoek onder onze cybersecurity professionals leerde ons dat ‘uitwisseling van ervaringen en best practices’ hoog op de wensenlijst staat. NEN wil daar graag in gaan voorzien door te starten met een interactieve webinar.

NEN webinar Cybersecurity & privacy met Martin Vliem, national security officer Microsoft Nederland

11 september 2020, 11.00 – 12.30u

Online, gratis

Wat gaat Martin bespreken? Aan u de keuze…

U geeft zelf invulling aan deze webinar

Een interactieve webinar? Ja, daar gaan we voor zorgen en we willen graag dat u met ons meedenkt. Onze hoofdspreker Martin Vliem geeft u de keuze uit 4 onderwerpen waar hij zijn ervaringen over wilt delen:

  1. Verhogen van cyberweerbaarheid en privacybescherming: risk-based of compliance-based approach?
  2. Hoe krijgt een organisatie zekerheid bij het verwerven van cloud diensten en wat is daarbij de rol van normen?
  3. ISO 27701 ≠ AVG?
  4. De ‘evolutie’ in de IT: van security naar privacy naar ethiek. Lopen principes en (ISO) normen in de pas?

Na aanmelding voor de webinar, zullen we u verder betrekken bij de uitwerking van het programma, waaronder de breakout sessies. Zo gaan we echt samen met u invulling geven aan de webinar. Heeft u er ook al zin in? Meld u aan voor de webinar en geef uw keuze door!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!