Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De juiste keuzes van enginering en netstelsels, t.b.v. de product kwaliteit en proces continuïteit van de eindklant

21 september 2021 van 3:00 pm tot 3:30 pm

Het maken van de juiste keuzes binnen enginering en het toepassen van het juiste netstelsel, brengt de product kwaliteit en de continuïteit van het productie proces naar een hoger niveau.

Of het hierbij nu gaat om een productie proces van papier, zuivelproducten, stollingsgevoelige vloeistoffen of galvaniserings processen, elektrische installaties en daarmee paneelbouw zijn onvermijdelijk. Maar maakt u tijdens de engineering voor uw klant wel de juiste keuzes die passen bij de klantenwens? Of bestaat uw engineering uit “zo hebben wij het altijd gedaan “.

Tijdens onze presentatie laten wij u kennismaken met de mogelijkheden die er zijn om een bepaalde keuze van netstelsel toe te passen en daarmee ook in de engineeringsfase rekening mee te houden. Wilt u uw kennis en engineering t.b.v. de product kwaliteit en proces continuïteit van de eindklant naar een hoger niveau brengen? Dan mag u onze presentatie niet mislopen!

Bender Benelux B.V. – Raymond Vergouwe, Commercieel Technisch Adviseur | Industrie | E-Mobility

Gegevens

Datum:
21 september 2021
Tijd:
3:00 pm tot 3:30 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/industrieleautomatisering/paneelbouw/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!