Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geleide radarsensoren voor chemie, petrochemie en offshore oil & gas

12 oktober 2020 van 11:00 am tot 11:30 am

VEGA’s Webinar: de ongeëvenaarde betrouwbaarheid van geleide radarsensoren voor de (petro)chemie

Bedrijven in de chemie, petrochemie en offshore olie- en gasindustrie stellen hoge eisen aan niveaumetingen in productieprocessen. Betrouwbaarheid en procesveiligheid is cruciaal voor elke meting, of het nu gaat om vaste stoffen, vloeistoffen of interacties tussen vloeistoffen. Ook onder moeilijke omstandigheden, zoals de aanwezigheid van schuim of stoom onder druk, moet iedere meting nauwkeurig zijn.

Nauwkeurige metingen, ook onder zware omstandigheden
VEGA ontwikkelt al decennialang betrouwbare meetinstrumenten voor deze sectoren. Met de nieuwste generatie geleide radarsensoren zet het Duitse bedrijf een stap verder: de VEGAFLEX-sensoren zijn bij uitstek geschikt om onder complexe omstandigheden hun werk te doen. Bijvoorbeeld als de niveaumeting bemoeilijkt wordt door schuim of stoom. Of als er meerdere vloeistoflagen moeten worden gemeten.

Live Demo Online van 30 minuten
Wat zijn de toepassingsmogelijkheden van geleide radartechnologie voor niveaumetingen in úw processen? Daarover gaat het VEGA-webinar op 12 of 15 oktober, speciaal voor bedrijven in de chemie, petrochemie en offshore-industrie. Productspecialisten Jeroen Pellicaan en Rob Smulders vertellen in een halfuur alles over de technologie. Zij demonstreren hoe radarimpulsen via een kabelsensor of staafelektrode worden geleid en door het productoppervlak weerkaatst worden. U krijgt uitgelegd waarom dit dé technologie is om onder complexe omstandigheden nauwkeurige niveaumetingen te kunnen doen. En u ziet hoe eenvoudig de verschillende typen sensoren moeiteloos in uw proces kunnen worden ingebouwd, ongeacht de toepassing.

Aanmelden
U kunt zich nu aanmelden voor het webinar. Daarbij heeft u de keuze tussen 12 of 15 oktober, om 11:00 of 14:00 uur. Via de chatfunctie kunt u tijdens het seminar vragen aan de productspecialisten stellen. Elke vraag wordt aan het eind van de sessie beantwoord.

Bekijk het webinar >>

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!