Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De rol van waterstof in de verduurzaming van de industrie

3 juni 2021 van 1:00 pm tot 1:30 pm

Waterstof is een onderwerp dat veelvuldig terugkomt in discussies over de energietransitie en verduurzaming van de industrie.
Waar tot voor kort waterstof voornamelijk gebruikt werd als grondstof in raffinaderijen en petrochemische industrie, wordt in de toekomst een belangrijke rol gezien voor waterstof als energiedrager.

Verschillende demonstratie projecten zijn inmiddels opgestart, zoals bijvoorbeeld het Jupiter 1000 power-to-gas project van GRT-GAZ waar hernieuwbare energie wordt omgezet in groene waterstof. En het SEWGS proces van TNO waar CO2 wordt afgevangen uit hoogovengassen en blauwe waterstof wordt geproduceerd.
Aan de hand van een paar voorbeelden uit de praktijk verduidelijken we de rol van metingen aan waterstof in de verduurzaming van de industrie.

Mark van der Zande
KROHNE Nederland B.V.

Gegevens

Datum:
3 juni 2021
Tijd:
1:00 pm tot 1:30 pm
View Evenement Website

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!