Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De STEM van de mastersessie #3 – Digitaal als nieuwe normaal: de (verwoestende) kracht van digitale transitie

1 juli 2021 van 9:00 am tot 11:00 am

Digitale transitie(s): er is veel over te lezen en te zeggen. Maar wat is het nu precies. Welke impact heeft ‘het digitaal als nieuw normaal’ op onze business?

Tijdens deze sessie geeft Eddo Cameraat (Managing Director, bestuurslid FEDA en betrokken bij FPT Vimag) zijn visie op digitalisering in technische B2B. Tevens schetst hij de impact daarvan op de organisatie en haar business (model).

Onder leiding van Maarten van der Boon gaan wij daarna in deze masterclass dieper in op dit onderwerp. Maarten is docent Business & IT aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Daarnaast is hij ook partner in de STEM-imc organisatie.

Samen onderzoeken
Samen gaan we op onderzoek uit naar de basis en betekenis van digitale transitie. Beantwoorden we vragen over de reikwijdte, impact, kansen en bedreigingen. Hoe wordt jouw bedrijf de nieuwe Netflix, Spotify of Amazon? En; wíl je dat wel?

Discussie, uitdaging, inzichten
Deze online masterclass start met enkele inzichten en theorieën achter digitale transitie. Over wat het wel is, maar zeker ook wat het niet is. Dit gebeurt op een interactieve manier. Na deze introductie gaan we in groepen uiteen om aan de hand van enkele digitale tools elkaars kennis, bevindingen en ideeën te delen. Lukt het ons om een ‘proof-of-concept digitale transitie’ te maken van één van de deelnemende organisaties? Of gaan we toch voor een relatief veilige fictieve case?

Het wordt zonder meer een masterclass met uitdaging, discussies en inzichten.

Locatie en tijdstip
Via je eigen laptop/PC of mobile device in je thuiskantoor, onderweg of op het werk. Want hoe dan ook: we verzorgen deze masterclass alleen online vanwege de corona-maatregelen die nog van kracht waren toen we deze sessie planden.

Aanvang: 15.30 uur.
Eindtijd: circa 17.30/17.45 uur

Deelnemen?
Interesse om deel te nemen aan deze masterclass? Deelname is inbegrepen bij het STEM eXplain/eXpand-programma?

Nog geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan bieden we je de mogelijkheid om een keer kosteloos kennis te komen maken. Vermeld dan bij aanmelding de code STEMmaster21#30706.

Heb je al eerder van dit kennismakingsaanbod gebruik gemaakt? Overweeg dan een deelname aan het eXplain/eXpand programma. Of betaal de kosten voor eenmalige kosten voor online deelname van € 99,– (excl. btw). Je kunt de manier waarop je deelneemt doorgeven via het formulier achter de aanmeldbutton.

Deelnemen

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!