Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De veilige bedrijfsvoering van Batterij-energieopslagsystemen

17 februari 2021 van 4:00 pm tot 5:00 pm

Een Batterij-energieopslagsysteem is meer dan een batterij en een schakelaar of oplader. Het gaat om energiebeheersing en veiligheid. Juist als het er op aan komt moet de energie veilig en beschikbaar zijn. Het lijkt een hype te worden om lokaal batterijen te gaan plaatsen, zodat we “groen” bezig zijn, maar hier schuilen gevaren, die om vakmanschap vragen. Vakmanschap die een particulier niet heeft.

Wat kan de lokale batterij toevoegen aan de stabiliteit van ons openbare elektriciteitsnet om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen? Kunnen we de energie die tijdens wind en zon worden opgewekt opslaan totdat we haar nodig hebben? Allemaal vragen en discussies die Paul Hoorens graag met de bezoekers wil bespreken. Wie praat er mee?

Lezing door Paul Hoorens, Croonwolter&dros & Werkgroep Buurtbatterij NEN

Deze lezing vindt plaats tijdens het Energy Storage Event

Gegevens

Datum:
17 februari 2021
Tijd:
4:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
View Evenement Website

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!