Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale missie Kunstmatige Intelligentie Frankrijk

25 januari 2021 van 9:00 am tot 27 januari 2021 van 5:00 pm

Bent u actief op het gebied van Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence – AI)? En wilt u R&D of zakelijke kansen in Frankrijk verkennen? Schrijf u dan in voor deze digitale AI-missie en pitch uw oplossingen voor potentiële zakenpartners.

Door deel te nemen kunt u de mogelijkheden voor samenwerking binnen de EU-programma’s onderzoeken. Ook komt u meer te weten over de ambities van het Global Partnership on AI.

AI vormt de kern van de digitale- en energietransitie van de EU. Wat als we zorgen voor een goed ondernemersklimaat voor AI-ondernemers om de COVID-19-crisis te doorstaan? En we ondernemers in staat kunnen stellen hun volledige potentieel te bereiken? Dan kunnen tienduizenden kleinere, innovatieve groeibedrijven in de EU duurzame nieuwe banen creëren. Om te zorgen voor het juiste klimaat voor innovatieve ondernemers is publiek-private samenwerking nodig. Daarom organiseert de Nederlandse AI Coalitie deze missie met Frankrijk en Nederland.

Doel missie

Doel van de missie is om te zorgen voor bewustzijn dat het belangrijk is om een AI-ecosysteem te hebben. Zo’n systeem is nodig om banen te creëren en te behouden. Daarnaast helpt het systeem ook om slimme oplossingen te ontwikkelen voor onze gezondheid, mobiliteit, voeding en natuurlijk voor onze planeet en het klimaat.

Gegevens

Begin:
25 januari 2021 van 9:00 am
Einde:
27 januari 2021 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/digitale-missie-kunstmatige-intelligentie-frankrijk
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!