Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale missie | Mobiliteit Antwerpen stad en regio

24 september 2020 van 9:00 am tot 25 september 2020 van 5:00 pm

€ 250

Ben je actief in duurzame verkeer- en vervoersystemen of energiezuinige voertuigen? Wil je deze expertise in de stad en regio Antwerpen inzetten? Neem dan deel aan deze digitale handelsmissie op 24 en 25 september.

Deze missie brengt je naar Antwerpen, zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Online ontmoet je ondernemers die willen samenwerken aan slimme, duurzame, compacte steden met optimale doorstroming van mensen en goederen. Je krijgt de kans om je kennis en netwerk te verbreden. Deze missie heeft 2 motto’s: ‘Slim naar Antwerpen’ en ‘De Grote Verbinding’.

Overheden investeren in mobiliteit Antwerpen

Stedelijke en regionale overheden investeren de komende jaren miljarden euro’s in de mobiliteit van de Antwerpse regio. Het bedrijfsleven van Vlaanderen kan veel zelf, maar kijkt ook naar de expertise en capaciteit die Nederland in huis heeft. Samenwerken is van belang voor de introductie van innovatieve technologieën.

Welke tenders zijn opengesteld? Waar is Vlaanderen naar op zoek? Waar moet je op letten? Dit zijn vragen waar je tijdens de digitale handelsmissie concreet antwoord op krijgt.

Stel zelf je programma samen

Je stelt zelf je missieprogramma samen. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan online sessies. Zo richt je zelf de 2 missiedagen in, passend bij jouw wensen en de uitdagingen van jouw bedrijf.

  • Laat je in de plenaire zaal inspireren door voorlopers in het vak en innovatieve bedrijven uit België en Nederland.
  • Verdiep je in verschillende thema’s in de aansluitende break-outsessies.
  • Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmakingsessies.
  • Neem deel aan de digitale meet & greet parallelsessies met Nederlandse en Belgische deelnemers.

De sessies hebben de volgende thema’s:

  • De Grote Verbinding (Lantis: Oosterweel)
  • Slimme bereikbaarheid als drijfveer voor Antwerpen en de regio (Stads- en Vervoersregio Antwerpen)

Bekijk het voorlopige programma.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!