Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale transformatie van machinebouw

3 december 2019 van 11:30 am tot 12:00 pm

De digitale transformatie van machinebouw

De markt van machinebouw is volop in beweging. Om concurrenten voor te blijven, moet u verder kijken dan de traditionele strategieën. Het Industrial Internet of Things (IIoT) biedt hierbij ongekende mogelijkheden. Voorspellend onderhoud en het op afstand volgen, bewaken en repareren van machines is niet langer een droom, maar realiteit. Digitale innovaties, software en sensoren in de cloud en praktische toepassingen zoals Augmented Reality en Mixed Reality maken het dagelijkse leven van zowel engineers als operators aanzienlijk eenvoudiger. Nieuwe technologieën vragen om machines die zich voortdurend aanpassen aan de bedrijfsomgeving. Machines van de toekomst zijn slimmer, veiliger en duurzamer. Ze zijn beter verbonden, flexibeler en efficiënter. Schneider Electric helpt u om sneller slimme machines te ontwerpen, te bouwen en te leveren en zorgt ervoor dat ook u klaar bent voor de toekomst.

Dit betreft een lezing die wordt gehouden op het Machinebouw Event

Gegevens

Datum:
3 december 2019
Tijd:
11:30 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!