Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Draadloze Netwerken in de industrie

6 oktober 2022 van 9:00 am tot 6:00 pm

Draadloze netwerken evolueren in een hoger tempo dan PC’s: van enkele Kbit/s naar meerdere Gbit/s in 15 jaar. Dat biedt mogelijkheden voor toepassingen waar we tot voor kort nog vast zaten aan bekabelde technieken. Maar draadloze netwerken zijn wel iets anders dan een traditioneel netwerk maar zonder kabels.

Programma:

  • Inleiding.
  • Engineering van draadloze netwerken: antennes, vermogens budgettering.
  • Storingsbronnen, foutdetectie en fout reparatie.
  • Specifieke mogelijkheden en kenmerken van Bluetooth, WiFi en Trusted Wireless.
  • Cybersecurity van draadloze netwerken.
  • Afsluiting met overzicht draadloze technieken.

Omdat industrieel WiFi in veel opzichten hetzelfde is als het gewone WiFi, profiteert uw netwerk thuis ook van de op deze dag opgedane kennis.

Voor wie?

Voor diegene die zijn/haar kennis en vaardigheden op het gebied van traditionele netwerken wil uitbreiden met een brede kennis van steeds vaker toegepaste draadloze wireless netwerktechnologie. Zoals bijvoorbeeld: hardware engineers, engineers, projectleiders, inspecteurs, adviseurs en installateurs.

Dit levert het seminar Draadloze netwerken in de industrie op:

Na afloop van dit seminar is de deelnemer bekend met de mogelijkheden van de draadloze technieken WiFi, Bluetooth en Trusted Wireless. Er is voldoende kennis opgedaan om een keuze voor een technologie te maken bij een industriële toepassing.

Meer informatie

 

Locatie

Phoenix Contact | Technologie- en Trainingscentrum Reeuwijk
Reeuwijkse Poort 308
Reeuwijk, 2811 NV Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!