Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Drone THE BEAST

22 september 2021 van 7:30 pm tot 9:00 pm

Als je een calamiteit meldt via het het alarmnummer 112, dan vliegt binnen een paar minuten ‘The Beast’ boven je hoofd. De drone maakt beelden van de calamiteit en stuurt ze door naar de hulpdiensten. De drone ziet, hoort en ruikt en kan daarmee mensenlevens redden en schade verminderen. Begin volgend jaar staat de superdrone klaar voor politie, brandweer, ambulance en Rijkswaterstaat. Samen met een team van twintig onderzoekers werkt Abeje Mersha aan ‘onbemande systemen’ en andere geavanceerde technologieën.

Wil je meer weten over deze interessante toepassing? Sluit dan aan bij het webinar op woensdag 22 september a.s. Abeje Mersha houdt een presentatie, waarna er gelegenheid is voor vragen. Ook wordt tijdens dit webinar het gebruik van “de vliegende arm” behandeld. Dit is een drone met een robotarm. Deze is bij uitstek geschikt voor het schoonmaken en onderhouden van windturbines en zonnepanelen.

Abeje Mersha is Lector Mechatronica bij Saxion. Hij is één van de drie genomineerden voor de KIVI Ingenieursprijs 2021.

Aanmelden via de KIVI website. De link voor deelname wordt via email toegestuurd.

Gegevens

Datum:
22 september 2021
Tijd:
7:30 pm tot 9:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kivi.nl/afdelingen/regio-gelderland/activiteiten/activiteit/drone-the-beast

Organisator

KIVI
Telefoon:
+31 (0)70 3919 900
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!