Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duurzame Living Labs

19 januari 2021 van 2:00 pm tot 5:00 pm

Tijdens de ‘Duurzame Living Labs XChange’ ontmoeten onderzoekers van gehonoreerde projecten binnen het programma Duurzame Living Labs elkaar om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Het is daarom van belang dat alle projecten gerepresenteerd zijn.

Deelnemers worden op deze middag welkom geheten door Albert Veenstra , wetenschappelijk directeur van TKI Dinalog, waarna de projectleiders hun project voorstellen door middel van een pitch. Vervolgens gaan de deelnemers in twee verschillende break-out sessies in gesprek elkaar over twee van de onderstaande onderwerpen:

  1. Community building en betrokkenheid binnen Living Labs
  2. Continuïteit en zelfstandigheid na afloop van financiering
  3. Omgaan met corona- waar ben je tegenaan gelopen en hoe heb je het opgelost?
  4. Learning communities – verbindingen met en tussen WO, HBO, MBO en het bedrijfsleven
  5. Succesvolle use-cases en best-practices in kennisbenutting
  6. Living Labs als onderzoekinfrastructuur

Promovendi, postdocs en jonge wetenschappers uit het HBO worden uitgenodigd om deel te nemen aan een workshop in storytelling die tegelijk met de hierboven genoemde break-out sessies plaats zal vinden. Zij ontvangen hiervoor een individuele uitnodiging.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!