Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een tool voor de Cyberweerbaarheid van de ICS-omgeving

12 oktober 2021 van 9:30 am tot 10:00 am

De industriële procesautomatisering van een bedrijf is een specifieke digitale omgeving. De beveiliging van de industriële controlesystemen (ICS) vereist een andere aanpak dan, bijvoorbeeld, IT-omgevingen. ICS Beveiligingsbewustzijn en bijbehorende begroting zijn vaak lager dan traditionele IT-omgevingen. Om de juiste digitale veerkrachtmaatregelen te kunnen nemen, is extra aandacht vereist, op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

We hebben een hulpmiddel ontwikkeld om u inzicht te geven in de betrouwbaarheid van uw ICS-omgeving. Deze tool is ingebouwd in opdracht van de Nederlandse Cyber Security Alliance door ASML, Siemens, Deloitte, Vereniging Nederlandse Gemeenten, Cyberveilig Nederland, de Nationale Cyber Beveiligingscentrumdeel van het ministerie van Justitie en Veiligheid en het Digitale Trustcentrum (onderdeel van Ministerie van Economische Zaken en Klimaat). De Security Check Process Automation Tool geeft u inzicht in en advies over de beveiliging van industriële controlesystemen (ICS) in uw OT-omgeving.

Gegevens

Datum:
12 oktober 2021
Tijd:
9:30 am tot 10:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://fhi.nl/industrialcybersecurity/programma-2021/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!