Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Effect cybercriminaliteit op business ondernemers

8 oktober 2020 van 5:00 pm tot 6:00 pm

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 19 oktober 2020 at 5:00 pm

One event on 3 november 2020 at 5:00 pm

One event on 9 november 2020 at 5:00 pm

De interactieve landelijke cybertalkshowserie voor en met ondernemers

Over de invloed van techniek, digitalisering, thuiswerken en cybercrime op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Meld u aan om mee te praten!

De coronacrisis heeft de wereld op zijn kop gezet. Alsof de ondernemer al niet genoeg aan zijn hoofd had met thema’s als duurzaamheid, regelgeving, cybercriminaliteit en ondermijning. Het is bijna ondoenlijk om te focussen op je core business als je continu bezig bent alle verschillende ballen in de lucht te houden. Toch? Hoog tijd om overzicht te creëren. In deze serie interactieve talkshows staat cybercrime en wat je daar als ondernemer tegen kunt doen, centraal.

In wisselende samenstelling presenteren de hosts Kevin van de Berg, Kees van der Spek en Manon Blaauw verschillende thema’s en laten oplossingen zien die lokale ondernemers, politie en overheid in de praktijk brengen. Ze krijgen ondernemers aan tafel die met cybercriminaliteit te maken hadden en hun oplossingen en ze spreken met ondernemers en bestuurders die kansen zagen en daarop inspeelden. Specialisten vanuit de politie en cybersecurity geven praktische tips.

Cybertalkshow 1: 8 oktober, Leven voor en na de hack
Cybertalkshow 2: 19 oktober, Operational Technology (OT) en Data Intelligence
Cybertalkshow 3: 3 november, Cybersecurity – bedrijfscontinuïteit en verzekering
Cybertalkshow 4: 9 november, The internet of Things, thuis en op de zaak

Gegevens

Datum:
8 oktober 2020
Tijd:
5:00 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://www.deondernemerdraaitdoor.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!