Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Effectieve implementatie van Reliability en Maintenance Engineering

9 december 2020 van 1:00 pm tot 2:00 pm

Tijdens deze eenmalige en bijzondere middag leer je van de sprekers, van elkaar en is er gelegenheid tot discussie. De NVDO beveelt je van harte aan om deel te nemen aan deze unieke middag, samen met je collega’s en/of relaties. Bij aanmelding voor de inloopmiddag ontvang je tevens een kortingsvoucher voor deelname aan de Leergang R&ME.

Door de huidige maatregelen met betrekking tot het coronavirus is besloten om deze inloopmiddag online aan te bieden via Teams.

Programma

“Algemene introductie in het nut en noodzaak van Reliability- en Maintenance Engineering en de relatie tot Asset Management”

Ron Vonk, Managing Partner CoThink en dagvoorzitter

De functie van Reliability Engineer binnen een chemische plant”
Eric Timmermans, Sitech
Maximale installatiebeschikbaarheid tegen de laagst mogelijke kosten is het doel; maar welke uitdagingen biedt een chemische plant bij het ontwikkelen   en implementeren van processen om de technische betrouwbaarheid continue te verbeteren en waarborgen?

“Human Factor”
Dennis Wieleman Maintenance Engineer, Vattenfall
Niemand kan zonder Iemand. Prestaties worden samen gemaakt. Dennis vertelt ons hoe je medewerkers onderdeel maakt van een teamprestatie; wat heb je nodig? En hoe bereik je dit doel?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!