Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Efficiënt Aandrijven Event

13 oktober 2021 van 9:00 am tot 4:00 pm

€ 49,50

Efficiënt Aandrijven Event

De focus van het Efficiënt Aandrijven Event ligt op energiebesparende oplossingen in de gehele aandrijfketen en niet uitsluitend op (IE-)motoren. Fabrikanten en leveranciers van componenten en systemen kunnen u nu al laten zien hoe zij samen met die industrie de oplopende kosten kunnen reduceren – en met welke nieuwe ontwikkelingen zij de industrie helpen het verschil te maken. Nu en in de toekomst. Alles uiteraard in lijn met de regelgeving, een ander belangrijk thema op deze dag.

Voor wie is dit event bedoeld: machinebouwers, OEM, industriële installateurs, ontwerpers/constructeurs, opdrachtgevers uit de industrie, inkopers, hoofd technische dienst, technisch kader en managers/consulenten van adviesbureaus.

Dagvullend programma

Het Efficiënt Aandrijven Event gaat met een dagvullend lezingenprogramma en diverse workshops in op dit (ook voor de verpakkingsindustrie) belangrijke thema.

Het is voor de industrie de hoogste tijd om serieus te kijken naar nieuwe energiebesparende oplossingen die momenteel of in de nabije toekomst door fabrikanten en leveranciers binnen de energietransitie (zullen) worden aangeboden. Die oplossingen zijn vooral te vinden in de aandrijfsystemen, want zij bepalen voor bijna 70% het elektriciteitsverbruik van de Nederlandse industrie. Door nieuwe technieken is het mogelijk om 20 tot 30% winstgevende energiebesparingen te bereiken.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2021
Tijd:
9:00 am tot 4:00 pm
Kosten:
€ 49,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.efficientaandrijven.nl/

Organisator

MYbusinessmedia

Locatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
s-Hertogenbosch, 5222 AA Nederland
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden