Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elektro Vakbeurs

21 april 2022 van 10:00 am tot 22 april 2022 van 10:00 pm

Elektro Vakbeurs

Elektro Vakbeurs vertegenwoordigt de gehele elektrotechnische installatiebranche, met een breed aanbod aan producten, diensten & kennis.

Elektro Vakbeurs is hét enige elektro vakevenement in het voorjaar wat een totaalplatform vormt voor alle disciplines binnen de elektrotechniek. De Evenementenhal Gorinchem staat dan in het teken van producten ervaren en ontdekken, vakkennis bijspijkeren bij korte kennissessies en het ontmoeten van verschillende relaties in een laagdrempelige omgeving!

Voor de installateur

Op Elektro Vakbeurs verwelkomen exposanten voornamelijk E- & totaalinstallatiebedrijven uit het zuidwesten van het land, een belangrijke doelgroep!

Efficiënt & laagdrempelig

Een bezoek aan Elektro Vakbeurs is makkelijk te combineren met werkzaamheden door de avondopening, gratis horeca en de centrale locatie.

Gegevens

Begin:
21 april 2022 van 10:00 am
Einde:
22 april 2022 van 10:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.elektro-vakbeurs.nl/

Organisator

Easyfairs Gorinchem
Telefoon:
+31 (0)183 680 680
E-mail:
gorinchem@evenementhal.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!