Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EMC-ESD event

20 november 2019 van 9:30 am tot 5:00 pm

EMC-ESD event

Het EMC-ESD event wordt georganiseerd door de Nederlandse EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

De experts verrichten onderzoek, ontwikkelen, adviseren en doceren, maar meestal houden zij zich bezig met een combinatie van deze activiteiten. Deze groep van leden, die binnen de vereniging worden aangeduid als de ‘vakbroeders’, vormt de harde kern van het kennisnetwerk dat door de vereniging wordt gevormd. Het is ook deze groep die aan de wieg van de vereniging heeft gestaan (aanvankelijk nog als twee aparte verenigingen voor EMC en ESD, later gefuseerd tot EMC-ESD).

In de loop der jaren is de vereniging uitgebreid met andere categorieën leden, zoals de leveranciers van materialen, test- en meetmiddelen, de intermediairs, d.w.z. de personen die bemiddelen, op welke wijze dan ook, in de kennis binnen de vereniging en ‘last but not least’ de gebruikers, d.w.z. al die personen die zich primair bij de vereniging hebben aangesloten om kennis te verwerven op vakgebied.

Doelstelling

De doelstelling van de vereniging is het bevorderen van kennis op het gebied van EMC en ESD en de uitwisseling van (technische) informatie onder de leden. De vereniging denkt deze doelen te bereiken door het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten voor en met de leden. Daarnaast heeft de vereniging werk- en taakgroepen die zich met uiteenlopende thema’s van EMC en/of ESD bezighouden. Door het toenemend aantal leden met uiteenlopende achtergronden en activiteiten op het gebied van EMC en ESD is de netwerkfunctie van de vereniging belangrijk.

De belangrijkste functie van de vereniging is het in stand houden en verder uitbouwen van dit kennisnetwerk.

Tot 2016 organiseerde de Nederlandse EMC-ESD Vereniging de Praktijkdag. In de oneven jaren werden de laatste jaren ook specifieke dagen georganiseerd, zoals de EMC-dag voor installateurs en diverse ESD sessies. Vanaf 2018 heeft de vereniging er voor gekozen om een groot gezamenlijk event te organiseren, waarvan de eerste editie een groot succes is gebleken. Op 20 november 2019 worden de krachten van zowel EMC, als ESD wederom gebundeld voor het tweede EMC-ESD Event.

Het event vindt in 2019 plaats in NH Conference Centre Koningshof op woensdag 20 november.

Leden van de EMC-ESD vereniging kunnen deelnemen als exposanten tegen een gereduceerd tarief van €800,- en niet-leden betalen een bedrag van €1.200,-. U kunt u hier digitaal inschrijven,

Voor meer informatie over het event kunt u contact opnemen met Marc Berkouwer.

Gegevens

Datum:
20 november 2019
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://fhi.nl/emc-esd/

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
Website:
https://fhi.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!