Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Emerging Issues in Cybersecurity: A Quickstart Guide to ISO/UNECE Standards within the Automotive Industry

25 juni 2020 van 4:00 pm tot 5:00 pm

Brainport Eindhoven

Webinar over opkomende problemen op het gebied van cyberveiligheid: Een snelstartgids voor ISO/UNECE-normen binnen de automobielindustrie.

Beveiliging is snel een belangrijk onderwerp aan het worden in het automotive domein: Wat betekent beveiliging, hoe wordt beveiliging in het ontwerp opgenomen en voor welke onderdelen is beveiliging relevant? Dit webinar, dat plaatsvindt op 25 juni om 10 a.m. EDT / 4 p.m. CET (UTC+2) wordt gepresenteerd door cybersecurity firma’s Riscure en Secura en wordt gehost via een samenwerkingsverband tussen Michigan en Nederland, en zal deze vragen vanuit twee invalshoeken onderzoeken.

Riscure zal een overzicht geven van de aankomende standaard ISO 21434 en de impact daarvan op de automotive E/E systeemontwikkeling. Secura zal de belangrijkste vereisten in het kader van het nieuwe VN/ECE-reglement presenteren, met inbegrip van enkele praktische voorbeelden.

Dit zal de eerste zijn in een reeks webinars die de uitwisseling van ideeën en meningen over dit belangrijke onderwerp zal vergemakkelijken. Het in Michigan gevestigde GRIMM zal in september een tweede webinar leiden.

Wil je meer weten over Michigan’s Partnership met Nederland over Emerging Mobility Issues?

In april 2018 heeft Michigan een MOU met Nederland ondertekend om de samenwerking op het gebied van vervoerstechnologieën te bevorderen, met inbegrip van het delen van regelgevende en technologische gegevens, het mede organiseren van bilaterale en multilaterale bijeenkomsten en het creëren van een gezamenlijke taskforce. Deze relatie werd gesmeed met de erkenning dat zowel Michigan als Nederland tot de toonaangevende wereldspelers behoren in de ontwikkeling van geavanceerde automobiel- en mobiliteitstechnologieën.

Organisator

Brainport Development
Telefoon:
+31 40 751 24 24
E-mail:
info@brainportdevelopment.nl
Website:
ttps://brainporteindhoven.com/nl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!