Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Empack Brabanthallen

8 september 2021 van 10:00 am tot 9 september 2021 van 5:00 pm

Empack Brabanthallen is de vakbeurs over de toekomst van verpakkingstechnologie

Empack Brabanthallen is als industriële verpakkingsbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt plaats in Den Bosch. Hier wordt de totale verpakkingsketen van materiaal, technologie, machines en verpakkingen gepresenteerd onder één dak.

De verpakkingsindustrie staat volop in bloei, daarom presenteren onze exposanten graag hun allerlaatste ontwikkelingen en innovaties. De industriële verpakkingsbeurs is compact, compleet en uw tijd waard, tijdens één bezoek ontdekt u uw eigen toekomst van verpakken!

Empack Brabanthallen is het jaarlijkse verpakkingsplatform waar zowel de leveranciers als haar afnemers aanwezig zijn, dat maakt van Empack een belangrijke en unieke gelegenheid om direct in contact te treden met de totale verpakkingsindustrie, in slechts drie dagen tijd.

Waarom bezoeken?

Empack Brabanthallen is het jaarlijks terugkerende platform voor de verpakkingsprofessional. Het is naast een compleet aanbod van exposanten ook de plaats om te netwerken en kennis op te doen. De industriële verpakkingsbeurs betekent face-to-face contact met de belangrijkste A-spelers van verpakkend Nederland en Vlaanderen. Wij geven de verpakkingscommunity een toekomstvisie. Dankzij de nieuwste technieken, samenwerkingen en kennisdeling ziet men de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Empack in een notendop

Oplossingen en nieuwe mogelijkheden voor verpakken, verpakkingen en verzending. Op de Nederlandse industriële verpakkingsbeurs komen vraag en aanbod samen. Verpakkingsspecialisten, inkopers, productiemanagers, logistiekmanagers en operationsmanagers gebruiken de vakbeurs om snel en efficient face-to-face zaken te doen, producten live te zien en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen verpakken, verpakkingen en verzenden.

Management en directie van de belangrijke industriële sectoren vinden in deze industriële vakbeurs een bron voor nieuwe leveranciers van verpakkingsmachines, industriële verpakkingen, robotica en automatisering en logistiek & transport verpakkingen.

 • Exposanten waarderen de vakbeurs met een 7,4
 • 87% van de bezoekers waardeert Empack als goed tot zeer goe

Top 5 redenen om deel te nemen aan Empack Brabanthallen

 • Vind nieuwe klanten
 • Ontwikkel uw bestaande relaties
 • Bevestig en verstevig uw aanwezigheid op de Nederlandse markt
 • Demonstreer uw innovaties
 • Persoonlijk contact met de Nederlandse verpakkingssector

Karakteristiek van Empack

 • Techniek en proces van verpakken
 • Intralogistiek
 • Verpakkingsmaterialen
 • Compleet en compact
 • Kwalitatief conferentieprogramma i.s.m. vooraanstaande kennispartijen
 • Gethematiseerde innovatieroutes
 • Het netwerkmoment voor de Nederlandse verpakkingssector

Om elke editie van Empack Brabanthallen de juiste bezoekers aan te trekken wordt er samengewerkt met vooraanstaande partners die een directe link met de Nederlandse verpakkingsindustrie hebben. Zij informeren over het inhoudelijke conferentieprogramma, delen content van onze exposanten en zorgen er mede voor dat er nieuws gebracht wordt zodat onze exposanten de juiste potentiele leads verwelkomen op de beurs.

Meer informatie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!