Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Energie Platform Vlaanderen

21 oktober 2020 van 9:30 am tot 5:00 pm

Energie Platform Vlaanderen congres – Strategische conferentie op weg naar een succesvolle energietransitie

Op woensdag 21 oktober bent u van harte welkom op de 2e editie van Energie Platform Vlaanderen. In navolging van een zeer geslaagde editie gaan we in op de energietransitie: balans in vraag en aanbod van energie, verdere flexibilisering en digitalisering. Daarnaast gaan we in gesprek met gebruikers en pioniers, hoe verder verduurzamen middels samenwerking in de keten?

We verwachten op deze conferentie zeker 100 bestuurders en leidinggevenden van publieke en private organisaties die betrokken zijn bij de overgang naar een duurzame energievoorziening. Denkt u hierbij aan verantwoordelijken uit de industrie, chemie en energie sector. Daarnaast is deze middag ook bedoeld voor grootverbruikers van energie, kennisinstellingen, universiteiten en overheden die zich bezighouden met ontwikkelingen omtrent energie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!