Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Enkelstuksproductie tegen de kosten van serieproductie

19 mei 2020 van 10:00 am tot 11:30 am

Hoe neem je belemmeringen voor enkelstuksproductie weg

Nog steeds leeft bij veel ondernemers en medewerkers het vooroordeel dat je, om kosteneffectief te kunnen werken, grote series moet produceren. Waar dit in de tijd van massaproductie veelal klopte, is dat in de huidige tijd niet meer nodig. Nog steeds worden onnodig grote series aangemaakt en worden vervolgens de nog niet benodigde producten op voorraad gelegd. Moderne machines en technieken, gecombineerd met slim organiseren maken enkelstuksproductie tegen de kosten van serieproductie mogelijk. Om dit voor elkaar te krijgen is een andere manier van werken nodig. Tijdens dit webinar komen de belangrijkste aandachtspunten aan de orde en word je geïnspireerd om hier zelf gericht mee aan de slag te gaan.

Gegevens

Datum:
19 mei 2020
Tijd:
10:00 am tot 11:30 am
Evenement Categorie:
Website:
https://teqnow.nl/agenda/webinar-enkelstuksproductie-tegen-de-kosten-van-serieproductie

Organisator

Teqnow
Telefoon:
030-6053344
E-mail:
info@teqnow.nl
Website:
https://teqnow.nl/

Locatie

Online event
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!