Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eplan Virtual Fair

15 september 2020 van 6:30 am tot 10:00 pm

Op 15 september 2020 gaat Eplan in alle tijdzones online met zijn internationale Virtual Fair. Tal van landenpaviljoens, waaronder ook Nederland, zijn in deze virtuele beurs geïntegreerd. zoals hier getoond in bijvoorbeeld de VS. Ook worden lokale webcasts gegeven.

Voor de Eplan Virtual Fair staat dit jaar een zestien uur durend compleet programma gepland. De wereldwijde ´ online vakbeurs´ vindt voor de vijfde keer plaats. De beurs kan van 06.00 ´s ochtends tot 22.00 uur ´s avonds (CEST) live worden gevolgd.. Het concept voor de Eplan Virtual Fair is verder geoptimaliseerd: veel landenpaviljoens zijn toegevoegd en worden live, lokale presentaties gegeven. Zoals vanuit Nederland, Spanje, Frankrijk, China en de VS.

Live demonstraties bieden gebruikers diepgaand inzicht in de software, terwijl Eplan experts actuele tips en tricks geven voor het dagelijkse werk in engineering – bijvoorbeeld over het digitaliseren van engineeringsactiviteiten met Eplan Preplanning of over het bekabelen van machines en apparaten met behulp van de digital twin. Eplan consultants delen hun kennis met bezoekers in tutorials en webcasts. Keynote presentaties van klanten als Magtron-ics uit Japan, Systems Engineering uit Denemarken en A&E Engineering uit de VS vormen enkele van de praktijkrelevante highlights op de beurs. Geïnteresseerden krijgen zo waardevolle informatie dankzij interessante best practices in engineering.

Leadership Talks met de directie
Naast de praktische aanbod, wordt een specifiek programma aangeboden voor het senior management. Tijdens de nieuw geïntroduceerde Leadership Talks – met CEO en directie – staan strategische onderwerpen op de agenda:

– Datacontinuïteit en -kwaliteit als doorslaggevende factoren voor succes
– Verhoging van de productiviteit met diensten
– Geïntegreerde waardeketen in schakelkast-engineering.

Ook andere geïnteresseerden kunn zich verheugen op een interessante mix van onderwerpen. Het integreren van configuraties voor geautomatiseerde engineering, cloud-gebaseerde oplossingen in het ecosysteem van industriële automatisering, of het implementeren van volledige digitalisering zijn een aantal voorbeelden van de live presentatieonderwerpen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!