Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FEDA Inspiration Day

10 februari 2022 van 2:30 pm tot 5:00 pm

Op donderdag 10 februari 2022 gaan we voor een herkansing van ons Ledenevent met drie informatieve en interessante workshops. We starten met een positieve energy booster (wat dat is, laten we nog even in het midden), waarna je je kan laten inspireren door experts op het gebied van marketingstrategie, HR, finance & data.

Inspirerende workshops

Een Ledenevent met inspirerende workshops: dat is wat we gaan doen op 10 februari 2022. Helaas konden deze workshops niet doorgaan in december 2021.

workshop #1 AAN DE SLAG MET JE BUSINESS MODEL

In een tijd waarin je niet elke klant kan bedienen, waarin je supply chain en resources aandacht nodig hebben en je kostenstructuur onder druk staat, is het Business Model Canvas een handig hulpmiddel om snelle keuzes te maken. In een snelkookpansessie ga je aan de slag met je businessmodel. Je doet dat onder inspirerende begeleiding van Maarten van der Boon.

workshop #2 EMPOWERING HUMAN RESOURCES

Je hebt flink geïnvesteerd in talent acquisition, employer branding en recruitment, maar we zien het allemaal: het behouden van talentvolle medewerkers wordt steeds moeilijker. Hierdoor mis je zakelijke kansen. Hoe zorg je ervoor dat de toppers zich verbonden blijven voelen met jouw bedrijf? Samen met Monique Westerduin ga je hiermee aan de slag.

Gegevens

Datum:
10 februari 2022
Tijd:
2:30 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://feda.nl/agenda/feda-ledenevent/

Organisator

FEDA
Telefoon
0183 - 822 992
E-mail
info@feda.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

RDM Next
Scheepsbouwweg 8
Rotterdam, 3089 JW
+ Google Maps

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden